A WOMA a duguláselhárítás királya

WOMA nagy nyomással dolgozik duguláselhárításkor
Nyomásmérő – a WOMA nagy nyomással dolgozik duguláselhárításkor

A duguláselhárítás történetiségéről

A duguláselhárítás tisztes ipar, lényegét tekintve a története visszanyúlik az ókori gazdaság fénykoráig. Még ma is élő közmondás utal a dicső kezdetekre: a pénznek nincs szaga. A nagyszerű megfigyelést egy római császár tette, aki nem átallott adót kivetni a nyilvános WC-k üzemeltetőire.
Márpedig ahol WC van, ott dugulás is lenni szokott. Ám az ókor még nélkülözte a WOMA harci eszközét. Ám a Balaton partján más a helyzet – érdemes Womás duguláselhárítás címszó alól hívni vállalkozást dugulás esetén.

Igaz, zsebrádió, vatta, tampon, kulcscsomó, alsónadrág, paróka, újság sem pottyant a pottyantós nyilvánosba és mérget, ecetet, mosószert, sósavat és hasonlókat sem öblögettek a régi csövekbe, hogy mindez tömény, áthatolhatatlan masszává szilárduljon a római klozetok tekervényeiben.

Mit csinál a WOMA?

A fentiekből világosan kiderül, hogy a csövek, a csatornák, a vezetékek napjainkban inkább eldugulhatnak, tömény massza állhatja útját a természetes ürítésnek. Ilyenkor bűz árasztja el a lakást, a hotel amúgy extra kényelmet nyújtó szobáját, a konyhát, hogy elriassza az étterembe betérni akaró turistákat, a helyi éhes szájúakat, a kórház folyosóit … és sorolhatnánk tovább.
És soroljuk is!
A kádban nem folyik le a koszos fürdővíz és jaj, a WC visszafelé is megmutatja azt, amit nagyon nem kellene megmutatnia.

Ilyenkor hívják a duguláselhárítót

A modern mesterek, mint például a Világi Duguláselhárítás, rohamkocsival érkeznek, amelyben ott rejtőzik sok más modern eszköz mellett – például a csatorna kamerát említhetnénk – a WOMA.
Ez kéremszépen nem más, mint egy magas nyomású vízsugárral működő szerkezet. A tartályból vagy a hálózatból kinyert vizet 100-250 bar erővel képes a csatorna vagy a szennyvízhálózat csöveibe lőni.
Az utcai gerincvezetékek esetén ipari WOMA-t használnak, míg a zártabb lakóterekben (társasházakban, közintézményekben, családi házakban) a kisebb teljesítményű elektromos WOMA a nyerő gépezet.

Ennél zöldebb, grinpíszesebb, ráadásul azonnal ható megoldása a dugulásnak nincs.

Nincsenek lúgok és savak, egyedül a víz ereje rombolja szét az akadályokat!
És erről a műveletről egy videót is be tudunk mutatni:

Ugye, meggyőző a produkció!

A duguláselhárítás egyéb érdekességeivel és egy, az eszközt magas színvonalon használó, kitűnő duguláselhárító céggel itt ismerkedhet meg:

Woma duguláselhárítás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük